Wijnen

Bij goede kaas hoort natuurlijk een goede wijn. Al sinds onze opening in 2010 hebben wij de wijnen van Michel en Erica van den Beld in ons assortiment. 

Zij hebben zelf jarenlang een kaas speciaalzaak gehad, maar zijn uiteindelijk naar Frankrijk vertrokken om daar hun droom, een eigen wijngaard, te verwezenlijken. Inmiddels maken ze alweer jarenlang wijn van uitstekende kwaliteit. De liefde voor hun bedrijf proef je terug in hun wijnen!

MEER BOCADO

cadeautip

Ook voor een origineel cadeaupakket is Bocado een perfecte keuze. Wat dacht u van een kaaspakket, een borrelpakket of een pastapakket. Ook is het mogelijk uw pakket zelf samen te stellen: de keuze is enorm! Bent u op zoek naar iets speciaals, wij denken graag met u mee. Verder verzorgen wij kerstpakketten, jubileum en relatiegeschenken op maat. informeer gerust eens naar de mogelijkheden.

kwaliteit

Kwaliteit is waar het bij Bocado om draait, al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en daarin doen wij geen concessies. Hierdoor blijven wij ook altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen en trends en proberen zo aan de vraag van de klant te voldoen. Bent u op zoek naar iets speciaals, dan zoeken wij met u mee.

eerlijk

Bij bocado werken we zoveel mogelijk zonder toegevoegde kleur-, geur- en smaakstoffen. Het pure product. En dat proef je. Onze leveranciers betrekken hun producten meestal rechtstreeks uit het land van herkomst, waardoor de kwaliteit gewaarborgd kan blijven.

Bocado
contact