Welkom bij Bocado

Bocado kaas en delicatessen: hét adres in Noord-Holland voor echte fijnproevers. 

Wij staan voor puur, verfijnd en verantwoord. Onze producten zijn met smaak en aandacht geselecteerd. Vanuit liefde en passie voor eten.

 

 

Bocado is ook uw kaasspecialist!

Bij ons kunt u terecht voor een groot assortiment Hollandse- en buitenlandse kaas. De Noord Hollandse kazen zijn o.a. van het merk SmaaQ. Noord-Hollandse kaas is zeer bekend bij de consument, het staat synoniem voor kwaliteit en een heerlijke smaak: SmaaQ met de Q van Qualiteit. SmaaQ is in samenwerking met CONO Kaasmakers exclusief voor de Kaasspeciaalzaken ontwikkeld.


Ook hebben we altijd een mooi assortiment Boeren kazen op de plank liggen. Boeren kazen zijn gemaakt van rauwe melk en daardoor heerlijk vol en romig van smaak.

Buitenlandse kazen, rechtstreeks geïmporteerd van de producent. Halfgare kaas, blauw-geaderde kaas, gewassen roodkorst, witte korstkaas en verse roomkazen. Er zijn kazen uit o.a. Frankrijk, Belgie, Duitsland, Spanje, Italie en Zwitserland. Kom het gehele assortiment bekijken en proeven in onze winkel!

 

 

MEER BOCADO

cadeautip

Ook voor een origineel cadeaupakket is Bocado een perfecte keuze. Wat dacht u van een kaaspakket, een borrelpakket of een pastapakket. Ook is het mogelijk uw pakket zelf samen te stellen: de keuze is enorm! Bent u op zoek naar iets speciaals, wij denken graag met u mee. Verder verzorgen wij kerstpakketten, jubileum en relatiegeschenken op maat. informeer gerust eens naar de mogelijkheden.

kwaliteit

Kwaliteit is waar het bij Bocado om draait, al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en daarin doen wij geen concessies. Hierdoor blijven wij ook altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen en trends en proberen zo aan de vraag van de klant te voldoen. Bent u op zoek naar iets speciaals, dan zoeken wij met u mee.

eerlijk

Bij bocado werken we zoveel mogelijk zonder toegevoegde kleur-, geur- en smaakstoffen. Het pure product. En dat proef je. Onze leveranciers betrekken hun producten meestal rechtstreeks uit het land van herkomst, waardoor de kwaliteit gewaarborgd kan blijven.

Bocado
contact