Vleeswaren

Bij Bocado hebben we ook een mooi assortiment worsten en vleeswaren.
Onze gedroogde worsten zijn van het merk meat quisine. Deze worsten worden geproduceerd, gerijpt en gedroogd in de Pyreneeën. Dit gebeurt in een uniek micro-klimaat in een natuurreservaat vlak bij het plaatsje Olot.

Ook hebben we de echte Parmaham in ons assortiment, de op traditionele manier gedroogde rauwe ham uit de provincie Parma met het stempel van de vijf puntige kroon.

Vanaf zomer 2016 verkopen we ook de ambachtelijk vervaardigde worsten van Slagerij John Neidhöfer uit Den Oever. 

 

MEER BOCADO

cadeautip

Ook voor een origineel cadeaupakket is Bocado een perfecte keuze. Wat dacht u van een kaaspakket, een borrelpakket of een pastapakket. Ook is het mogelijk uw pakket zelf samen te stellen: de keuze is enorm! Bent u op zoek naar iets speciaals, wij denken graag met u mee. Verder verzorgen wij kerstpakketten, jubileum en relatiegeschenken op maat. informeer gerust eens naar de mogelijkheden.

kwaliteit

Kwaliteit is waar het bij Bocado om draait, al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en daarin doen wij geen concessies. Hierdoor blijven wij ook altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen en trends en proberen zo aan de vraag van de klant te voldoen. Bent u op zoek naar iets speciaals, dan zoeken wij met u mee.

eerlijk

Bij bocado werken we zoveel mogelijk zonder toegevoegde kleur-, geur- en smaakstoffen. Het pure product. En dat proef je. Onze leveranciers betrekken hun producten meestal rechtstreeks uit het land van herkomst, waardoor de kwaliteit gewaarborgd kan blijven.

Bocado
contact