Thee

Een selectie theeën die in de theesalon ‘t Theeater van Trien van de Gest uit Den Oever worden geserveerd, zijn nu ook te koop bij Bocado. Laat je verrassen door de meest fantastische soorten met namen zoals alleen Trien van de Gest die kan bedenken.

Wat dacht u van de ‘Mien! Pak de koffers’ rooibosthee, Perzikzachte billen-thee, Kimmelende tône-thee, Adonis Minnedrank zwarte thee of de Donna Kamilla kruidenthee...

Ook hebben wij kruidenthee in ons assortiment. En hebben wij diverse soorten Yogithee zoals; detox, calming, sleep well, breathe. Deze thee is biologisch.

MEER BOCADO

cadeautip

Ook voor een origineel cadeaupakket is Bocado een perfecte keuze. Wat dacht u van een kaaspakket, een borrelpakket of een pastapakket. Ook is het mogelijk uw pakket zelf samen te stellen: de keuze is enorm! Bent u op zoek naar iets speciaals, wij denken graag met u mee. Verder verzorgen wij kerstpakketten, jubileum en relatiegeschenken op maat. informeer gerust eens naar de mogelijkheden.

kwaliteit

Kwaliteit is waar het bij Bocado om draait, al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en daarin doen wij geen concessies. Hierdoor blijven wij ook altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen en trends en proberen zo aan de vraag van de klant te voldoen. Bent u op zoek naar iets speciaals, dan zoeken wij met u mee.

eerlijk

Bij bocado werken we zoveel mogelijk zonder toegevoegde kleur-, geur- en smaakstoffen. Het pure product. En dat proef je. Onze leveranciers betrekken hun producten meestal rechtstreeks uit het land van herkomst, waardoor de kwaliteit gewaarborgd kan blijven.

Bocado
contact