Thats Fudge

Thats Fudge! De allerlekkerste english fudge in Nederland nu ook verkrijgbaar bij Bocado. Handgemaakt, smelt op je tong en in vele smaken verkrijgbaar. Gewoon lekker voor jezelf of om iemand anders mee te verrassen. Thats fudge! 

De basisingrediënten voor Thats Fudge zijn room en suiker. Hieraan worden per soort enkele smaakmakers toegevoegd om de heerlijkste smaken te maken. Jane is een echte vakvrouw. Ze werkt uitsluitend met de allerpuurste ingrediënten en dat proef je. Thats Fudge is vegetarisch, en de meeste smaken zijn glutenvrij. 

Het Thats Fudge assortiment bij Bocado wisselt regelmatig. klassiekers die tot het vaste assortiment behoren zijn o.a: salted caramel, vanille, cranberry white chocolate, raspberry, chocolate orange, coffee, lemon meringue, amaretto en maple syrup pecan.

MEER BOCADO

cadeautip

Ook voor een origineel cadeaupakket is Bocado een perfecte keuze. Wat dacht u van een kaaspakket, een borrelpakket of een pastapakket. Ook is het mogelijk uw pakket zelf samen te stellen: de keuze is enorm! Bent u op zoek naar iets speciaals, wij denken graag met u mee. Verder verzorgen wij kerstpakketten, jubileum en relatiegeschenken op maat. informeer gerust eens naar de mogelijkheden.

kwaliteit

Kwaliteit is waar het bij Bocado om draait, al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en daarin doen wij geen concessies. Hierdoor blijven wij ook altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen en trends en proberen zo aan de vraag van de klant te voldoen. Bent u op zoek naar iets speciaals, dan zoeken wij met u mee.

eerlijk

Bij bocado werken we zoveel mogelijk zonder toegevoegde kleur-, geur- en smaakstoffen. Het pure product. En dat proef je. Onze leveranciers betrekken hun producten meestal rechtstreeks uit het land van herkomst, waardoor de kwaliteit gewaarborgd kan blijven.

Bocado
contact