Proeverijen

Het is ook mogelijk om een proeverij te boeken bij Bocado. Wij organiseren proeverijen voor kleine groepen tot ongeveer 12 personen. De proeverijen worden gehouden in onze winkel en duren ongeveer anderhalf a twee uur. 

Tijdens de proeverij krijgt u o.a. meer achtergrondinformatie over de geschiedenis van Bocado, over de herkomst van onze producten en gaan we natuurlijk uitgebreid proeven! 

Een leuk idee misschien om een Bocado-proeverij cadeau te doen. Of organiseer hem voor uw familie, vriendengroep, eetclub of collega's?

Heeft u interesse in een Bocado-proeverij, neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

MEER BOCADO

cadeautip

Ook voor een origineel cadeaupakket is Bocado een perfecte keuze. Wat dacht u van een kaaspakket, een borrelpakket of een pastapakket. Ook is het mogelijk uw pakket zelf samen te stellen: de keuze is enorm! Bent u op zoek naar iets speciaals, wij denken graag met u mee. Verder verzorgen wij kerstpakketten, jubileum en relatiegeschenken op maat. informeer gerust eens naar de mogelijkheden.

kwaliteit

Kwaliteit is waar het bij Bocado om draait, al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en daarin doen wij geen concessies. Hierdoor blijven wij ook altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen en trends en proberen zo aan de vraag van de klant te voldoen. Bent u op zoek naar iets speciaals, dan zoeken wij met u mee.

eerlijk

Bij bocado werken we zoveel mogelijk zonder toegevoegde kleur-, geur- en smaakstoffen. Het pure product. En dat proef je. Onze leveranciers betrekken hun producten meestal rechtstreeks uit het land van herkomst, waardoor de kwaliteit gewaarborgd kan blijven.

Bocado
contact