Olijven

De olijf is de vrucht van de olijfboom (Olea europaea), Het geslacht Olea telt ongeveer 20 soorten met een groot verspreidingsgebied, voornamelijk in de Oude Wereld. De olijven zelf worden gegeten, en uit de pit en het vruchtvlees wordt olijfolie gewonnen. De olijf behoort traditioneel, en ook vandaag de dag nog tot een van de belangrijkste landbouwproducten van diverse landen rond de Middellandse Zee.

In ons assortiment verkopen wij verschillende soorten olijven; van zoet tot pikant!

Bocado is vanaf de oprichting van de winkel (2010) gespecialiseerd in de verkoop van Mediterrane producten. Niet verwonderlijk dus dat in het Bocado-logo de olijf in het zonnetje wordt gezet... 

Bij Bocado vindt u een mooi assortiment olijven. Wij kunnen u dagelijks verschillende verse olijven aanbieden van lekker gekruid tot heerlijk gevuld.

MEER BOCADO

cadeautip

Ook voor een origineel cadeaupakket is Bocado een perfecte keuze. Wat dacht u van een kaaspakket, een borrelpakket of een pastapakket. Ook is het mogelijk uw pakket zelf samen te stellen: de keuze is enorm! Bent u op zoek naar iets speciaals, wij denken graag met u mee. Verder verzorgen wij kerstpakketten, jubileum en relatiegeschenken op maat. informeer gerust eens naar de mogelijkheden.

kwaliteit

Kwaliteit is waar het bij Bocado om draait, al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en daarin doen wij geen concessies. Hierdoor blijven wij ook altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen en trends en proberen zo aan de vraag van de klant te voldoen. Bent u op zoek naar iets speciaals, dan zoeken wij met u mee.

eerlijk

Bij bocado werken we zoveel mogelijk zonder toegevoegde kleur-, geur- en smaakstoffen. Het pure product. En dat proef je. Onze leveranciers betrekken hun producten meestal rechtstreeks uit het land van herkomst, waardoor de kwaliteit gewaarborgd kan blijven.

Bocado
contact