Olie & Azijn

Bocado levert u een mooi assortiment olie en azijn met veel smaak! De azijnen worden geïmporteerd uit Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Spanje en uiteraard Italië. Vooral de fruitazijnen uit Frankrijk zijn subliem – gemaakt met vruchten uit eigen boomgaard, wat resulteert in een volle, pure fruitsmaak die elke salade gelijk afmaakt. 

Verder verkopen wij het merk olijfolie Neolea, olie die in Griekenland wordt geproduceerd. Een pittige en grassige olijfolie.

Ook vindt u in ons assortiment: Siciliaanse olijfolie (extra vierge), Betis olijfolie voor zowel in de salade als om mee te bakken en biologische basilicum olijfolie. 

Onze olie en azijn zijn een goede afspiegeling van de kwaliteitsproducten waar wij voor staan - pure, eerlijke producten, zonder kunstmatige toevoegingen.
Bocado heeft ook een mooi assortiment balsamico-azijnen uit Modena, gerijpt op 4 verschillende soorten hout.

De echte balsamico en dat proef je!

MEER BOCADO

cadeautip

Ook voor een origineel cadeaupakket is Bocado een perfecte keuze. Wat dacht u van een kaaspakket, een borrelpakket of een pastapakket. Ook is het mogelijk uw pakket zelf samen te stellen: de keuze is enorm! Bent u op zoek naar iets speciaals, wij denken graag met u mee. Verder verzorgen wij kerstpakketten, jubileum en relatiegeschenken op maat. informeer gerust eens naar de mogelijkheden.

kwaliteit

Kwaliteit is waar het bij Bocado om draait, al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en daarin doen wij geen concessies. Hierdoor blijven wij ook altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen en trends en proberen zo aan de vraag van de klant te voldoen. Bent u op zoek naar iets speciaals, dan zoeken wij met u mee.

eerlijk

Bij bocado werken we zoveel mogelijk zonder toegevoegde kleur-, geur- en smaakstoffen. Het pure product. En dat proef je. Onze leveranciers betrekken hun producten meestal rechtstreeks uit het land van herkomst, waardoor de kwaliteit gewaarborgd kan blijven.

Bocado
contact