Mosterds

Mosterds en sauzen

In ons assortiment hebben wij verschillende soorten mosterd. Van zacht tot hete mosterd. Maar ook mosterd met zongedroogde tomaatjes.

Verder voeren wij diverse producten van Ton:

In de ambachtelijke mosterd- en sauzenmakerij van TonS worden de lekkerste sauzen bereidt. Deze worden met de grootste zorg samengesteld.
De producten van TonS Mosterd onderscheiden zich doordat er geen conserveringsmiddelen of bindingsmiddelen aan de producten worden toegevoegd.

Ook worden de mosterds en sauzen gemaakt met 100% zonne-energie. Een gezond en duurzaam product, dat is TonS Mosterd!

MEER BOCADO

cadeautip

Ook voor een origineel cadeaupakket is Bocado een perfecte keuze. Wat dacht u van een kaaspakket, een borrelpakket of een pastapakket. Ook is het mogelijk uw pakket zelf samen te stellen: de keuze is enorm! Bent u op zoek naar iets speciaals, wij denken graag met u mee. Verder verzorgen wij kerstpakketten, jubileum en relatiegeschenken op maat. informeer gerust eens naar de mogelijkheden.

kwaliteit

Kwaliteit is waar het bij Bocado om draait, al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en daarin doen wij geen concessies. Hierdoor blijven wij ook altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen en trends en proberen zo aan de vraag van de klant te voldoen. Bent u op zoek naar iets speciaals, dan zoeken wij met u mee.

eerlijk

Bij bocado werken we zoveel mogelijk zonder toegevoegde kleur-, geur- en smaakstoffen. Het pure product. En dat proef je. Onze leveranciers betrekken hun producten meestal rechtstreeks uit het land van herkomst, waardoor de kwaliteit gewaarborgd kan blijven.

Bocado
contact