Kazen buitenlands

Naast ons assortiment Hollandse kazen hebben wij ook een assortiment buitenlandse kazen. 

Natuurlijk mag de echte parmareggio reggiano niet ontbreken in ons assortiment. Maar ook voor een overheerlijke bon taleggio di grotta of een gorgonzola die smelt op uw tong bent u bij Bocado aan het juiste adres. Naast ons vaste assortiment buitenlandse kazen hebben wij ook altijd een wisselend assortiment, aangepast op het seizoen en de smaak die daarbij past.

MEER BOCADO

cadeautip

Ook voor een origineel cadeaupakket is Bocado een perfecte keuze. Wat dacht u van een kaaspakket, een borrelpakket of een pastapakket. Ook is het mogelijk uw pakket zelf samen te stellen: de keuze is enorm! Bent u op zoek naar iets speciaals, wij denken graag met u mee. Verder verzorgen wij kerstpakketten, jubileum en relatiegeschenken op maat. informeer gerust eens naar de mogelijkheden.

kwaliteit

Kwaliteit is waar het bij Bocado om draait, al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en daarin doen wij geen concessies. Hierdoor blijven wij ook altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen en trends en proberen zo aan de vraag van de klant te voldoen. Bent u op zoek naar iets speciaals, dan zoeken wij met u mee.

eerlijk

Bij bocado werken we zoveel mogelijk zonder toegevoegde kleur-, geur- en smaakstoffen. Het pure product. En dat proef je. Onze leveranciers betrekken hun producten meestal rechtstreeks uit het land van herkomst, waardoor de kwaliteit gewaarborgd kan blijven.

Bocado
contact