Hollandse kazen

Bocado is uw kaasspecialist! Met trots presenteren wij u onze Noord-Hollandse kaas.

De Noord Hollandse kazen zijn o.a. van het merk SmaaQ. Noord-Hollandse kaas is zeer bekend bij de consument, het staat synoniem voor kwaliteit en een heerlijke smaak: SmaaQ met de Q van Qualiteit. SmaaQ is in samenwerking met CONO Kaasmakers exclusief voor de Kaasspeciaalzaken ontwikkeld.

Ook hebben we altijd een mooi assortiment andere boeren kazen op de plank liggen. Boeren kazen zijn gemaakt van rauwe melk en daardoor heerlijk vol en romig van smaak.

MEER BOCADO

cadeautip

Ook voor een origineel cadeaupakket is Bocado een perfecte keuze. Wat dacht u van een kaaspakket, een borrelpakket of een pastapakket. Ook is het mogelijk uw pakket zelf samen te stellen: de keuze is enorm! Bent u op zoek naar iets speciaals, wij denken graag met u mee. Verder verzorgen wij kerstpakketten, jubileum en relatiegeschenken op maat. informeer gerust eens naar de mogelijkheden.

kwaliteit

Kwaliteit is waar het bij Bocado om draait, al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en daarin doen wij geen concessies. Hierdoor blijven wij ook altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen en trends en proberen zo aan de vraag van de klant te voldoen. Bent u op zoek naar iets speciaals, dan zoeken wij met u mee.

eerlijk

Bij bocado werken we zoveel mogelijk zonder toegevoegde kleur-, geur- en smaakstoffen. Het pure product. En dat proef je. Onze leveranciers betrekken hun producten meestal rechtstreeks uit het land van herkomst, waardoor de kwaliteit gewaarborgd kan blijven.

Bocado
contact