De vegetarische slager

De Vegetarische Slager onderscheidt zich met een geheel nieuwe generatie vlees- en visvervangers. Volgens topchefs en culinair journalisten zijn ze niet van echt te onderscheiden. in 2011 proeft Ferran Adrià (El Bulli, Barcelona) met een team van de grootste topkoks het ‘vleesch’ gemaakt van peulvruchten. Ze prijzen het substituut: “Dit is malser dan varken, sappiger dan kip!”

 

In 2007 lanceert de Vegetarische Slager de mc² Burger in Parijs. De traditionele hamburger heeft eindelijk een serieuze vegetarische uitdager die zich op alle fronten kan meten met het origineel, maar 7x duurzamer is.

Het Bocado assortiment bestaat o.a. uit kipstuckjes, gehacktbal, rul-gehackt, kip-teriyaki, shoarma, loempia’s, speckjes, mc2Burgers, sausijzenbroodjes, kipspiesjes en bitterballen.

Wilt u op de hoogte blijven van het assortiment? Stuur ons een mailtje, dan kunnen we u op onze mailinglijst zetten. 

MEER BOCADO

cadeautip

Ook voor een origineel cadeaupakket is Bocado een perfecte keuze. Wat dacht u van een kaaspakket, een borrelpakket of een pastapakket. Ook is het mogelijk uw pakket zelf samen te stellen: de keuze is enorm! Bent u op zoek naar iets speciaals, wij denken graag met u mee. Verder verzorgen wij kerstpakketten, jubileum en relatiegeschenken op maat. informeer gerust eens naar de mogelijkheden.

kwaliteit

Kwaliteit is waar het bij Bocado om draait, al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en daarin doen wij geen concessies. Hierdoor blijven wij ook altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen en trends en proberen zo aan de vraag van de klant te voldoen. Bent u op zoek naar iets speciaals, dan zoeken wij met u mee.

eerlijk

Bij bocado werken we zoveel mogelijk zonder toegevoegde kleur-, geur- en smaakstoffen. Het pure product. En dat proef je. Onze leveranciers betrekken hun producten meestal rechtstreeks uit het land van herkomst, waardoor de kwaliteit gewaarborgd kan blijven.

Bocado
contact